Nederlands
Français
Deutsch
English

Over ons

Helios Packaging is een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in krimpsleevetoepassingen, waarbij zowel kleine als grote volumes in aanmerking komen.

Als specialist in sleevetoepassingen bieden wij een compleet gamma aan services, gaande van een projectanalyse en maken van mockups, drukwerk en afwerking van
de sleeves, loonsleven tot het integreren van volledige sleevelijnen in
uw productieomgeving.

Eén volledige service… een garantie voor kwaliteit

Of het nu gaat om een introductie van een nieuw product of een speciale editie of het wijzigen van een bestaande verpakkingsvorm, wij bieden steeds het advies en begeleiding voor het ontwerp. Wij zorgen voor de aanmaak van mockups, bepalen de gepaste technologie voor het drukken van de sleeves en voorzien vervolgens een productierun voor uw marktintroductie. Kiest u ervoor om uw producten niet uit de logistieke keten te halen, dan kunnen wij de gepaste sleevemachine en krimptunnel integreren in uw bestaande productielijn.

Eén aanspreekpunt… voor een volledige service

Uiteraard kan u ook kiezen voor één van onze afzonderlijk diensten of producten, dewelke verdeeld zijn onder projectanalyse, sleeves, loonverpakking en sleevemachines.