Nederlands
Français
Deutsch
English

Shrink sleeves

Producten

Krimp- of shrinksleeves staan garant voor een maximale communicatie naar de consument toe. Reeds op verre afstand wordt de end-consumer aangetrokken door de ongewone vorm en kleurpallet van het product. Een sleeve krimpt dermate dat ze perfect aansluit op de vorm van de fles, en benadrukt de unieke vorm van de fles.

De intrinsieke eigenschappen van sommige sleevematerialen laten ons toe er een veiligheidselement van te maken. De combinatie van een vertikale én een horizontale perforatie zorgt voor een beveiliging van de sluitdop. Het bovenste deel is op die manier vlot te verwijderen zonder de integriteit van de productsleeve aan te tasten.

Eenheid door diversiteit... Menig verschillende smaken kunnen op de markt worden gelanceerd met een sterk onderscheid van kleurrijke designs. Met shrink sleeves kan u een hoge graad van speelsheid in uw marketingactie stoppen.

De sleeves kunnen op verschillende wijzen op het product worden aangebracht: cap sealing, middle body, full body, overall body en groepsverpakking.