Shrink-sleeves, wrap-aroundlabels of ROSO-etiketten: ontdek hier ons ruime aanbod aan sleeve-applicaties.

Shrink Sleeve Etiket

Krimp- of shrink sleeve-etiketten brengen uw product op een aantrekkelijke manier tot bij de klant. De ongewone vorm en het uitgebreide kleurenpallet spreken de consument direct aan. Bovendien krimpt een sleeve totdat ze perfect aansluit bij het product.

Beveiliging van de sluitdop
De intrinsieke eigenschappen van sommige sleeve-materialen bieden mogelijkheden op het gebied van productbeveiliging. De combinatie van een verticale met een horizontale perforatie, bijvoorbeeld, maakt het mogelijk een extra beveiliging aan de sluitdop van een fles te voorzien. Het bovenste deel is vlot verwijderbaar zonder de integriteit van de product-sleeve aan te tasten.

Eenheid door diversiteit ...
Lanceer verschillende versies van een product en maak het onderscheid door middel van kleurrijke designs. Met shrink-sleeves stopt u een hoge graad van speelsheid in uw marketingactie.

De sleeves kunnen op verschillende manieren op het product worden aangebracht: cap sealing, middle body, full body, overall body en groepsverpakking.

opp

OPP / Wrap around Etiket

Kleurrijke en opvallende wrap-aroundlabels zijn een geweldig hulpmiddel om uw product te laten opvallen in de winkel en de interesse van de consument te wekken.

Wrap-around etiketteren is gemakkelijk, betaalbaar en de labels kunnen samen met de plastic container gerecycled worden.

De etiketten zijn niet-zelfklevend en worden via minimale aanbreng van lijm rond het product vastgehecht.

RoSo etiket (Roll-on Shrink-on)

ROSO-label is een flexibele verpakking die voornamelijk gebruikt wordt voor spuitbussen en blikken. De labels worden gedrukt op een speciale folie waarbij ze een bepaald krimppercentage verkrijgen na een krimpproces. Dit zorgt ervoor dat uw label mooi rond de fles aansluit en dit met beperkte krimppercentages.

Meer weten over onze sleeve-applicaties?
Neem contact op

roso