Scroll Top

NIEUWE STIJL, NIEUWE WEBSITE: EEN NIEUW GEZICHT VOOR HELIOS

Helios Packaging blaast dit jaar 10 kaarsjes uit. Sinds onze start in 2009 groeiden we gestaag uit tot een volwaardig productiebedrijf. Vlak voor ons jubileumjaar kwam de groei van Helios in een stroomversnelling: we verhuisden naar onze nieuwe locatie in Wommelgem en trakteren onszelf op een compleet nieuwe huisstijl met website.

U mag dus gerust zeggen dat er op korte tijd heel wat veranderingen gebeurden. We geven u graag een compleet overzicht van deze evolutie.

Logo Helios Packaging

Helios Packaging, uniek in ons vak

Helios Packaging staat in de markt gekend als leverancier van totaaloplossingen voor shrink sleeves – ook wel krimpetiketten genoemd. Sinds enkele jaren namen wij de levering van onze producten en diensten volledig in eigen beheer. Daarnaast verhuisden we onlangs van Schoten naar een locatie die vier keer zo groot is in Wommelgem.

Zo zijn we 100% zeker over ons beloofde kwaliteitsniveau.

Nieuw jaar, nieuwe stijl

We zijn al sinds jaar en dag bezig met de laatste nieuwe technologische innovaties, productiemethodes en certificaten. Zo blijven we innoveren en onszelf continu verbeteren. Onze nieuwe, tijdloze huisstijl zorgt ervoor dat we klaar zijn voor het volgende decennium. Het toont onze industriële credibiliteit en toont ons naar een visueel hoger niveau.

 

Een belangrijk deel van de nieuwe huisstijl is natuurlijk ook de nieuwe website. Daarop zetten we onze ambities beter in de verf en vindt u meteen ook:

  • Een overzicht van de producten die we leveren
  • Een opsomming van de diensten die we bezorgen
  • Informatie over Helios, contactgegevens en vacatures, …

Kortom: het is het digitale uithangbord dat perfect weerspiegelt waar Helios Packaging voor staat.

Sommige dingen blijven hetzelfde

Er zijn dus heel wat veranderingen geweest. De meest recente zijn dan op vlak van uitstraling en communicatie. De producten en de professionele dienstverlening die u van ons gewend bent blijft uiteraard behouden.

Benieuwd hoe we u nog beter kunnen helpen? Neem contact met ons op.

    Waarover had u graag meer informatie?Sleeve LabelsLoonverpakkingSleeve MachinesEco-SleevesStretch Sleeves
    Ik aanvaard dat Helios Packaging mijn gegevens verwerkt voor promotionele- en marketingdoeleinden