loader image

Stretch sleeves

De verpakking die uw product voorziet van een aantrekkelijk design met een 100% ecologisch karakter

Stretch sleeve labels maken uw verpakking opvallend én ecologisch.
Ontdek uw mogelijkheden.

Ik aanvaard dat Helios Packaging mijn gegevens verwerkt voor promotionele- en marketingdoeleinden

STRETCH SLEEVE ETIKET

Stretch Sleeve etiketten of stretch labels combineren ecologische eigenschappen met een hoge drukkwaliteit. Ze staan eveneens garant voor een verhoogde efficiëntie van uw productieketen omwille van de lage machinale investering en minimale hoeveelheid restafval.

EFFICIËNT

De stretch sleeve is een elastisch label dat wordt uitgerekt en vervolgens over je product wordt geplaatst. Deze handeling verloopt zo snel dat de sleeve niets van z’n elasticiteit verliest en na de plaatsing nauw rond je product aansluit. Bovendien vereist dit proces bijzonder weinig energie en een minimale machinale bezetting. Je volledige productieketen wordt gereduceerd tot één enkele machine.

…ÉN ECOLOGISCH

Stretch labels zijn gemaakt van polyethyleen, een materiaal dat 100% recycleerbaar is. Dit betekent: een meer milieuvriendelijke productie. Het stretch label worden exact op maat van uw product afgeleverd, waardoor de verbruikte hoeveelheid materiaal geminimaliseerd wordt zonder overschotten. Dit maakt het tot de ideale keuze voor een eco-vriendelijke productverpakking.

Stretch Sleeve etiketten combineren ecologie met een hoge drukkwaliteit. Ze staan eveneens garant voor een verhoogde efficiëntie van uw productieketen omwille van de lage machinale investering en minimale hoeveelheid restafval.

EFFICIËNT

De stretch sleeve is een elastische huls die wordt uitgerekt en vervolgens over je product wordt geplaatst. Deze handeling verloopt zo snel dat de sleeve niets van z’n elasticiteit verliest en na de plaatsing nauw rond je product aansluit. Bovendien vereist dit proces bijzonder weinig energie en een minimale machinale bezetting. Je volledige productieketen wordt gereduceerd tot één enkele machine.

…ÉN ECOLOGISCH

Stretch sleeves zijn gemaakt van polyethyleen, een materiaal dat 100% recycleerbaar is. Dit betekent: een meer milieuvriendelijke productie. De stretch sleeves worden exact op maat van uw product afgeleverd, waardoor de verbruikte hoeveelheid materiaal geminimaliseerd wordt zonder overschotten. Dit maakt stretch sleeves tot de ideale keuze voor een eco-vriendelijke productverpakking.

Design Sleeve Packaging

Onze sleeves omsluiten uw product voor een strak opvallend resultaat.

100% Recycleerbaar

Stretch sleeves zijn gemaakt van polyethyleen, een materiaal dat volledig herbruikbaar is.

gg

Energiezuinige Assemblage

De plaatsing van de sleeves vereist slechts een minimale hoeveelheid energie.

Stretch sleeve etiketten maken uw verpakking opvallend én ecologisch.
Ontdek uw mogelijkheden.

Ik aanvaard dat Helios Packaging mijn gegevens verwerkt voor promotionele- en marketingdoeleinden

DUURZAAM KARAKTER

MATERIAAL

Stretch sleeves zijn namelijk gemaakt van polyethyleen, een materiaal gemaakt uit één enkele stof die 100% recycleerbaar is. 

Heb je zelf een product met een polyethyleen verpakking en combineer je dit met een stretch sleeve? Dan kom je aan het einde van de keten tot een zogeheten mono verpakking die volledig herbruikbaar is. Ecologischer dan dat wordt het niet.

VERWERKING

De stretch sleeves hebben een maximale bedekkingsgraad van 50 tot 70%. Omdat het etiket je product niet van boven tot onder omsluit, zal de voorsortering in het recyclage-proces perfect verlopen. Dit is gunstig voor bijvoorbeeld PET producten. 

EFFICIËNTE PRODUCTIE

MINIMAAL MATERIAALVERBRUIK

De folie wordt tijdelijk uitgerekt tijdens assemblage maar is gemaakt op maat van het product. 

BEPERKTE TOEGEVOEGDE ENERGIE

Behalve het mechanische vermogen voor het uitrekken van de sleeve, moet er geen extra energie worden opgewekt.

COMPACTE ASSEMBLAGE

De plaatsing van de labels vereist slechts één machine.

Wenst u meer informatie over stretch sleeves?
Vraag advies aan onze specialist

Waarover had u graag meer informatie?Sleeve LabelsLoonverpakkingSleeve MachinesEco-Sleeves
Ik aanvaard dat Helios Packaging mijn gegevens verwerkt voor promotionele- en marketingdoeleinden