Scroll Top

Helios Packaging is de ideale partner voor u en is gespecialiseerd in krimpsleeve toepassingen of etikettering, waarbij zowel kleine als grote volumes in aanmerking komen. Ons gemotiveerd en gespecialiseerd team zorgt voor een gepaste oplossing en kijkt er op toe dat onze producten op een professionele manier de weg naar de markt vinden.

HISTORIEK

2009

Het verhaal van Helios Packaging start bij de sleeve-machines, aangevuld met enkele services, zoals de voorstudie en de loonverpakking. In Schoten zetten we onze groei in de flexibele verpakkingsmarkt uit.

2012

Sleeve-productie (‘converting’) wordt toegevoegd aan de activiteiten in Schoten. De afwerking en de voorstudie zijn cruciaal voor een perfect eindresultaat.

2015

Het ISO-traject gaat van start. We willen onze processen documenteren en de nodige certificaten kunnen voorleggen aan onze klanten. In 2017 behalen we het ISO 9001 & ISO 22000 certificaat.

2016

Helios Packaging bouwt gestaag aan de weg, en blijft groeien. We zoeken en vinden een ruimer pand aan de Uilenbaan in Wommelgem. We beschikken vanaf nu over een volwaardige eigen productie-unit, inclusief flexodrukkerij, afwerking, labo en testfaciliteiten van de nieuwste generatie.

2017

De site in Wommelgem is nu volledig operationeel en draait op volle toeren. Om onze groei te bestendigen, breiden we het team uit met drukkers, operatoren, klantendienstmedewerkers en verkopers. Het aantal werknemers is op een jaar tijd verdubbeld.

2018

Na 10 jaar zetten we ons groei voort en pakken ook de branding aan. Een nieuw logo en een nieuwe website met een jongere look & feel gaat live.

ÉÉN AANSPREEKPUNT,
COMPLETE SERVICE.

Wil u uw producten op een professionele manier aan de consument presenteren? Helios Packaging brengt met kennis van zaken elk shrink sleeve-project tot een goed einde. Naast shrink sleeves zijn wij ook dé expert op het gebied van loonverpakking. Onze sleeve-machines bieden u de flexibiliteit en robuustheid om zelf shrink sleeves te produceren

TOTAL SOLUTIONS PROVIDER

Helios Packaging is een Total Solutions Provider zijn. Speerpunten voor ons zijn:

 • productkwaliteit
 • voedselveiligheid
 • respecteren van de levertermijnen
 • flexibiliteit.

Wij streven ook naar een transparante relatie met onze klanten, leveranciers en medewerkers. Voor een succesvolle handhaving van ons succes wordt van deze laatste trouwens een actieve bijdrage verwacht om de vooropgestelde doelstellingen te vervullen.

Helios Packaging verplicht zich ertoe om

Continue verbetering van de systemen

ii

Te voldoen aan alle wet- en regelgeving

ZZ

Te beantwoorden aan alle kwaliteitsnormen

Energiebronnen en afval te reduceren

TREK DE AANDACHT VAN UW DOELGROEP IN DE WINKEL

De kracht van uw kleurrijke 360°-verpakking is van onschatbare waarde voor uw marketing en verhoogt de ‘shelf appearance’ van uw product. Het gebruik van krimpsleeves als vorm van etikettering of verpakking biedt heel wat voordelen:

 • veel toepassingen: transparante vensters, geperforeerde scheurstrips, mat vernis, …
 • uitstraling in het winkelrek
 • perfecte glans en bescherming van het drukwerk, dankzij bedrukking aan binnenzijde
 • resistent tegen vocht en geschikt voor pasteurisatie en UV-lichtprotectie
 • weinig afval en goede recyclagemogelijkheden
 • biedt bescherming aan buitenzijde van producten
 • ‘tamper evident’-functie
 • multipack of ‘promotionele’ sleeve
 • eenvoudig aan te brengen op een grote verscheidenheid van materialen
 • milieuvriendelijk etiketteren

Bent u klaar om uw product naar een hoger niveau te tillen?

  Waarover had u graag meer informatie?Sleeve LabelsLoonverpakkingSleeve MachinesEco-SleevesStretch Sleeves
  Ik aanvaard dat Helios Packaging mijn gegevens verwerkt voor promotionele- en marketingdoeleinden