Scroll Top

CUSTOMER CASE: KALIBER

Helios rekent op een netwerk van maatwerkbedrijven om de verpakkingsuitdagingen van klanten op te lossen. We hebben partners voor allround sleeving, sleeves rond alcohol- & glasverpakkingen en voor krimp sleeves van grote verpakkingen. 

Sinds kort rekenen we op Kaliber als partner om lege verpakkingen te sleeven. We plaatsten bij hen 1 volledig uitgeruste Clever sleevelijn met applicator, undersleever, stoomtunnel en droogunit. Dat brengt verschillende opportuniteiten met zich mee. Dewelke dat zijn ontdek je in onderstaande video. 

Heeft u zelf een verpakkingsuitdaging? Neem vandaag contact met ons op, want quasi geen verpakking is te moeilijk om te sleeven!

    Waarover had u graag meer informatie?Sleeve LabelsLoonverpakkingSleeve MachinesEco-SleevesStretch Sleeves
    Ik aanvaard dat Helios Packaging mijn gegevens verwerkt voor promotionele- en marketingdoeleinden