Scroll Top

EEN PERSOONLIJKE VERPAKKING VOOR UW EVENEMENT? ONTDEK KRIMPSLEEVES

Staat er een (groot) evenement, belangrijk jubileum of speciale gebeurtenis op uw bedrijfskalender? Dan wil u dat alle aandacht op dit ene moment gevestigd is. Er zijn honderden mogelijkheden om dit te doen, één opportuniteit zijn de zogenaamde ‘thema’-verpakkingen.

Ontdek hoe de krimpsleeves van Helios u hierbij helpen. 

Gepersonaliseerde verpakking voor bekende merken

GROTE IMPACT OP KORTE TERMIJN DANKZIJ KRIMPSLEEVES

Helios is een ervaren specialist in het bedrukken en aanbrengen van krimpsleeves (krimpetiketten) op allerhande verpakkingen. Onze 360°-verpakkingsmaterialen zetten uw producten op die manier echt in de spotlights. Ondernemingen die gebruik maken van krimpsleeves spelen kort op de bal, kunnen hun verpakkingen bijna personaliseren en aanpassen aan seizoenen, gebeurtenissen of speciale periodes.

Dat brengt heel wat interessante voordelen met zich mee. Gepersonaliseerde of tijdsgebonden verpakkingen hebben een positief effect op de zichtbaarheid van uw onderneming, evenement, klantenrelaties én de verkoopcijfers van uw producten.

DE MOGELIJKHEDEN VAN KRIMPSLEEVES VOOR UW EVENEMENT OF GEBEURTENIS

Krimpsleeves bieden u de mogelijkheid om uw verpakking in een bepaalde sfeer of thema te steken. We sommen de populairste mogelijkheden even voor u op:

  • Een opvallende fles voor evenementen

Succesvolle evenementen zorgen voor een volledige event experience. Organisatoren toveren hun event om tot een unieke ervaring, door rekening te houden met de kleinste details. Hier vinden we ook de gesleevde festival- en evenementenverpakkingen terug. Deze worden (speciaal voor het event) uitgerust met een andere stijl, logo of vermelding.

Shrink Sleeve flesverpakking Coca Cola

Coca-Cola wilde haar medewerkers verrassen met een unieke incentive, waar zelfs de flesjes in het thema van de gebeurtenis stonden.

  • Krimpsleeves voor een bijzondere datum

Staat er binnenkort een jubileum of feestjaar op de agenda? Daar klinken we op! Het spreekt voor zich dat u uw verjaardag wil delen met uw klanten. Daarvoor kunt u gebruik maken van een speciale jubileumverpakking, die enkel tijdens deze bijzondere periode gebruikt wordt.

Verpakking Devos Lemmens

Devos-Lemmens vierde een tijdje geleden haar 130ste verjaardag. Groot feest, waarvoor unieke potten gedurende een korte periode in de winkelrekken lagen.

De feestperiode achter de rug? Even het etiket aanpassen en klaar!

  • Gepersonaliseerde flessen voor korte, tijdsgebonden momenten.

Kerst, Nieuwjaar, Olympische Spelen, WK Voetbal, de Tour de France, … er zijn talloze belangrijke momenten waar producenten maar al te graag op inspelen. Om het plaatje compleet te maken, kunnen ze hun verpakkingen in de stijl van deze gebeurtenis zetten en de verbondenheid met het (kortdurend) topic ten volle uitspelen.

We creëerden de Rode Duivels-flesjes voor Coca-Cola, die enkel tijdens het WK 2018 te vinden waren. Uniek, snel en een succes!

Benieuwd naar het effect van duurzame sleevedecoratie op uw verpakkingen? Laat u adviseren door onze experts

    Waarover had u graag meer informatie?Sleeve LabelsLoonverpakkingSleeve MachinesEco-SleevesStretch Sleeves
    Ik aanvaard dat Helios Packaging mijn gegevens verwerkt voor promotionele- en marketingdoeleinden