Scroll Top

CREATIEVE VERPAKKING? ONTDEK ALLE MOGELIJKHEDEN VAN SHRINK SLEEVES!

De verpakking van uw product moet eruit springen, dat staat als een paal boven water. Het is één van de voornaamste redenen waarom consumenten uw oplossing uit de rekken halen, en niet dat van uw concurrent. Een creatief etiket kan de zichtbaarheid van uw product naar een hoger niveau tillen.

Maar misschien kunt u nog een stapje verder gaan, en kiezen voor een volledig creatieve en unieke verpakking? Shrink sleeves helpen u daarbij!

Creatieve verpakkingen in alle vormen

Shrink sleeves worden op uw verpakking bevestigd met behulp van de sleeve-technologie. Deze relatief nieuwe verpakkingsoplossing maakt alle creatieve verpakkingen, ongewone etiketten of grafische ideeën mogelijk. De vorm van uw etiket sluit namelijk naadloos aan bij de vorm van uw verpakking.

Hierdoor is het mogelijk om (bijna) alle verpakkingstypes uit te rusten met een creatief etiket, en dat is iets wat product designers graag horen. De limieten en restricties van een ‘gewoon’ etiket zijn voltooid verleden tijd. Uw grafisch team krijgt de volledige vrijheid en kan de look & feel van uw product bepalen zonder druktechnische gegevens.

Piepkleine en heel grote verpakkingen

Shrink sleeves zijn niet alleen beschikbaar in alle vormen, maar ook in alle maten. En dat mag u gerust letterlijk nemen. Een piepklein flesje (zoals bijvoorbeeld een additief voor water) kan een unieke en creatieve look & feel krijgen met een shrink sleeve.

Daarnaast kunnen ook grote verpakkingen uitgerust worden met een creatieve sleeve. Een aanrader voor grote verpakkingen, van bijvoorbeeld voedseladditieven of eiwitten!

Creatieve verpakkingen in een grote oplage

Op zoek naar een creatieve verpakking die meer is dan een mooi of uniek etiket? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Als partner voor creatieve verpakkingsmogelijkheden helpen wij u namelijk met:

  • Verpakkingsoplossingen in meerdere formaten. Onze drukpersen zijn namelijk in staat om snel te wisselen van één formaat naar een ander formaat. Zo kunt u verschillende gamma’s op één lijn gebruiken.
  • De keuze van de juiste druktechnologie voor uw oplossing. We maken gebruik van flexografie en in sommige gevallen drukken we digitaal. Zo bepalen we de beste verpakkingsvorm voor uw product en oplage.
  • Een creatief etiket dat perfect aansluit bij uw verpakking, en uw product meteen in het oog laat springen.

Nood aan een creatieve verpakking voor uw product?
Neem vandaag contact met ons op!

    Waarover had u graag meer informatie?Sleeve LabelsLoonverpakkingSleeve MachinesEco-SleevesStretch Sleeves
    Ik aanvaard dat Helios Packaging mijn gegevens verwerkt voor promotionele- en marketingdoeleinden