Scroll Top

EEN BEVEILIGDE VERPAKKING VOOR VOEDING EN GENORMEERDE PRODUCTEN

Een veilige verpakking is van levensbelang! Ondernemingen, producenten en controleorganisaties hechten er dan ook heel wat belang aan. Krimp sleeves van Helios Packaging dragen ook bij aan de veiligheid van de producten die in de verpakking zitten. Zo maken we een verschil aan de binnenkant van de verpakking via de buitenkant!

Shrink Sleeve Packaging - verpakking van vitamine- en voedingssupplementen

Verpakkingen en het milieu

Veiliger verpakken op verschillende niveaus

Onze krimp sleeves dragen op verschillende manieren bij aan de veiligheid van uw producten. We sommen enkele belangrijke aspecten even voor u op!

Krimp sleeves als belangrijk controlemiddel

De ‘tamper evident’ (zie onderstaande foto) is vooral in de voedings-, baby- en farmasector onmisbaar. Eén klein papiertje toont aan of een product al dan niet geopend werd. Een tamper evident op krimp sleeves gaat nog een stapje verder dan dat!

Onze tamper evidents worden immers perfect verwerkt in het design van onze sleeves. Zo brengen we een naadloze extra veiligheid aan op de verpakkingen van voedingsproducten, poeder, zalf of medicatie. Onze tamper evidents vallen goed op, wat consumenten gerust stelt over de veiligheid van uw producten. 

Veilige inkten voor uw verpakking

De juiste kleuren zijn een belangrijk element van uw visuele branding. Consumenten herkennen uw product immers aan de kleur ervan. De kleuren van uw merk moeten dus maximaal opvallen op uw verpakking. Onze sleeves worden daarom bedrukt met niet-migrerende solvent-inkten. Deze inkten mengen zich niet met verpakkingen, eten of andere zaken, wat hen bijzonder veilig en multi-inzetbaar maakt. Hierdoor kunnen onze sleeves probleemloos gebruikt worden in de voedingsindustrie. 

Helios, ISO-gecertificeerd voor de voedingssector

Helios draagt veiligheid hoog in het vaandel. We werken actief aan een veiliger beleid en op-en-top veilige producten. Hierdoor verdienden we enige tijd geleden onze ISO 22000-certificatie voor de voedingssector. We zijn dan ook perfect ingespeeld op de noden van de voedselveiligheid en kunnen foute batches snel opsporen. 

EEN VEILIGE SLEEVE VOOR UW VERPAKKING? 

Neem vandaag contact met ons op. Eén van onze verpakkingsexperts bekijkt samen met u de mogelijkheden van krimp sleeves voor uw verpakking.

Benieuwd naar het effect van duurzame sleevedecoratie op uw verpakkingen? Laat u adviseren door onze experts

    Waarover had u graag meer informatie?Sleeve LabelsLoonverpakkingSleeve MachinesEco-SleevesStretch Sleeves
    Ik aanvaard dat Helios Packaging mijn gegevens verwerkt voor promotionele- en marketingdoeleinden